Actueel

Afscheidsavond groep 8

Groep 8 heeft dit jaar een eindfilm opgenomen. Na het maken van meerdere filmsets hebben zij in juni een draaidag gehad. Afgelopen maandag hebben wij met de kinderen de premiere van deze film gehad. Wat een prachtig resultaat. Na het bekijken van de film hebben we op het plein afscheid genomen van groep 8. Gelukkig hebben wij een groot schoolplein en konden de ouders, vanaf een vaste zitplaats op 1,5 meter afstand, hier getuige van zijn.

 

plein

Alternatief kamp

Helaas hebben we in maart het kamp voor groep 8 af moeten zeggen. Wij gunden de kinderen echter nog wel veel leuke spelletjes en gezelligheid met elkaar. We hebben daarom een alternatief spelletjes programma gemaakt. Maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 juli hebben we een kamp programma gedraaid met de kinderen. Overdag een ontzettend leuk programma bomvol echte kamp klassiekers, maar 's avonds thuis slapen. 

Moe maar voldaan kijken wij terug op drie geslaagde dagen!

tijger

De school is weer open!

Wat een feest om vanmorgen al onze leerlingen weer te mogen verwelkomen in de klassen. Na al die weken stilte en halve klassen in de school, is dit een feestje. Om het met elkaar te vieren hebben alle kinderen vandaag een lekker Hello Kitty ijsje gegeten van Danice! 

Wij hopen dat alle ouders ook hebben genoten van deze eerste volledige schooldag ;)ijsje

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren